Biluthyrning
Stansted
Fäll ihop
Storbritannien // Stansted
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Stansted: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Stansted i Storbritannien. Många som flyger till och från England kommer till Stansted flygplats. Du kan med fördel hyra en bil i Stansted hos oss på Sixt. Vårt kontor på flygplatsen gör det extra smidigt för dig att både hämta upp och återlämna din bil. Vi erbjuder bilar från kategorier som sportbil, cabriolet och 4x4-bil. Förutom lyxbilar har vi även fordon som är snällare mot din ekonomi, exempelvis personbilar, kombibilar och minibussar. Använd vår hemsida för att se vilka bilmodeller som finns tillgängliga när du ska hyra en bil i Stansted.

 
 • London Stansted Flygplats
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Må. - Fr.08:00 - 22:00
  Lö.08:00 - 18:00
  Sö.10:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • London Stansted Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Coopers End Road
  CM24 1SJ Stansted

  Må. - Fr.08:00 - 22:00
  Lö.08:00 - 18:00
  Sö.10:00 - 22:00
  Helgdag08:00 - 22:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Stansted önskar dig välkommen till England

Det är inte bara det strategiska läget som är en fördel när du ska hyra en bil i Stansted. Du har även möjlighet att utrusta din hyrbil från Stansted med praktiska extratjänster. Välj själv om bilen ska komma utrustad med GPS, en bekväm bilbarnstol eller någon annan passande extratjänst. Det är värt att notera att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller vid bokning. Däremot reserverar vi en hyrbil från Stansted som tillhör samma bilkategori som du bokat. Vi ser dessutom alltid till att du får dina valda extratjänster applicerade till den bil du hämtar ut från vår biluthyrning i Stansted.

Njut mer av din vistelse i Storbritannien

Från Stansted kör du enkelt in till London. Du kan även köra till andra städer, exempelvis Cambridge och Peterborough i norr. Stansted tillhör grevskapet Essex, en region fylld med spännande och historiska sevärdheter. Besök gärna Stansted Mountfitchet Castle och kör sedan österut mot storstaden Colchester för att utforska det större slottet Colchester Castle. I just Colchester finns även en trevlig djurpark, en uppskattad destination bland både barn och vuxna. Välkommen in till vårt kontor i Stansted, vi ser fram emot ditt besök!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service