Biluthyrning
Chiang Mai
Fäll ihop
Thailand // Chiang Mai
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Chiang Mai: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i norra Thailand genom att hyra på Sixt biluthyrning i Chiang Mai. Ta del av en fordonspark som är så omfattande att oavsett om letar efter en lyxbil, cabriolet, småbil eller minibuss så hittar du nästan alltid vad du söker. På vår biluthyrning Chiang Mai finns fordonskategorierna person- och kombibilar samt 4x4 tillgängliga. Varmt välkommen att hyra bil i Chiang Mai hos Sixt!

 
 • Chiang Mai Flygplats
  Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Chiang Mai Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Välj hur du vill ha din hyrbil i Chiang Mai

Kunderna som vi hälsar välkomna till vår biluthyrning i Chiang Mai har ofta speciella önskemål angående deras hyrbil. För att kunna göra så många som möjligt nöjda erbjuder vi en rad olika tilläggstjänster, så som extra förare, bilbarnstol och satellitnavigering, beroende på bilmodell. Vi vill också ta tillfället i akt att nämna att vid hyra av bil i Chiang Mai av Sixt garanteras du en fordonskategori, men ej en speciell bilmodell.

Upplev norra Thailand med din hyrbil i Chiang Mai

Chiang Mai betyder den nya staden, vilket också var en korrekt beskrivning vid grundandet år 1296. Staden har mycket att erbjuda besökare, vilket bland annat fått till följd att Chiang Mai för några år sedan hamnade på Tripadvisors lista över de 25 bästa resmålen i världen, vilket troligen haft positiv inverkan på Chiang Mais ekonomi. I stadens historiska centrum hittar du det buddistiska templet Wat Chedi Luang. På 1500-talet förstördes det till stor del av en jordbävning, vilket fick till följd att templets berömda smaragdbuddha flyttades till Luang Prabang. På 1990-talet återuppbyggdes Wat Chedi Luang och en kopia av buddhan i svart jade tillkom. Den som valt att hyra bil i Chiang Mai tar sig också enkelt till den antika staden Wiang Kum Kam, där man kan åka häst och vagn bland ruinerna.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service