Biluthyrning
Hat Yai
Fäll ihop
Thailand // Hat Yai
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Hat Yai: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Thailand, ett fantastiskt land med mycket kultur och historia. Kom till vår biluthyrning i Hat Yai när du vill ha en bra bil inför din resa. Vi på Sixt kan hjälpa dig utforska staden och området med våra bilar. Välj bland våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. De finns i både ekonomi- och premiumklass. Du bokar enkelt genom att använda hemsidan eller genom att ringa in till oss.

 
 • Hat Yai Flygplats
  103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla

  Må. - Sö.07:00 - 20:00
  Helgdag07:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Hat Yai Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla

  Må. - Sö.07:00 - 20:00
  Helgdag07:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Hat Yai är enkelt

Att ta sig fram till alla sevärdheter i södra Thailand blir genast mycket enklare när du har en egen bil. Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta en hyrbil i Hat Yai som passar just din resa, oavsett om du vill köra till stränderna vid kusten eller om du vill shoppa loss i storstäderna. Använd våra tillvalstjänster för att skräddarsy din bil efter dina behov. Du kan utöka bilens försäkring och skydd, lägga till en extra förare eller ange att du vill ha en navigator installerad i bilen. Det finns flera val att välja bland som ser till att din vistelse blir säkrare och bekvämare. Vi bokar endast en bil från bilgruppen du väljer. Våra tillvalstjänster kan variera mellan våra olika kontor i landet, ibland även i staden. När du ska hyra bil i Hat Yai måste du vara minst 23 år.

Utforska staden och landet med en hyrbil från Hat Yai

Hat Yai är en storstad och en populär destination för invånarna från grannlandet Malaysia. Staden bjuder på en hel del för den som vill äta gott och shoppa loss. Naturligtvis finns det även flera spektakulära tempel att besöka. Söker du vackra stränder och härliga bad? Genom att hyra bil i Hat Yai kan du köra till Samila beach, en biltur som tar 40 minuter från Hat Yais stadskärna. Besök vår biluthyrning i Hat Yai om du vill ha fler tips på sevärdheter. Vi ser alltid fram emot att få träffa nya besökare!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service