Biluthyrning
Khon Kaen
Fäll ihop
Thailand // Khon Kaen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Khon Kaen: Sixt biluthyrning online-bokning

Khon Kaen är en vacker stad i norra Thailand, full av intressanta sevärdheter för nyfikna besökare att upptäcka. Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta en passande bil för din resa i landet, oavsett vad du har för behov. Vi erbjuder flera typer av bilar för alla plånböcker, från ekonomi- till premiumklass. Vår fordonsflotta består av smidiga personbilar, rymliga kombibilar och kraftfulla 4x4-bilar. Låt oss se till att du får en hyrbil i Khon Kaen som passar din resa så bra som möjligt.

 
 • Khon Kaen Flygplats
  68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Khon Kaen Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  68/24 Maliwan Rd,Tambon Banped
  40000 Khon Kaen

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Khon Kaen underlättar din resa i Thailand

Det finns flera fördelar med att ha en egen hyrbil i Khon Kaen. Staden är full av sevärdheter, intressanta museum, prisvärda restauranger och vackra tempel. Tack vare sitt läge i norra delen av landet kan du med fördel använda staden som bas. När du ska hyra bil i Khon Kaen har du inte bara flera bilgrupper att välja mellan, vi har även tillvalstjänster som du kan använda för att skräddarsy bilen. Välj om den ska utrustas med navigator, bilbarnstol eller om du vill lägga till en extra förare till kontraktet. Vi bjuder på obegränsat med fria kilometer om du bokar bilen för längre perioder. Vi bokar dock endast en bil från bilgruppen, inte den enskilda bilmodellen du väljer. Föraren måste vara minst 23 år gammal.

Njut av din vistelse genom att hyra bil i Khon Kaen

Oavsett om du ska hyra bil i Khon Kaen med familjen, med dina vänner eller helt själv så finns det sevärdheter i staden som passar just dig. Barnfamiljen kan med fördel besöka Dino Water Park, en vattenpark som bjuder på flera spännande attraktioner. Kör även till sjön Bueng Kaen Nakhon. Sjön i sig är vacker att beskåda och i närområdet finns det även flera vackra tempel. Kom till vår biluthyrning i Khon Kaen. Vi hjälper dig mer än gärna med flera tips på sevärdheter i staden.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service