Biluthyrning
Ko Samui
Fäll ihop
Thailand // Ko Samui
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ko Samui: Sixt biluthyrning online-bokning

Ko Samui är en ö strax utanför Thailands östkust, i närheten av staden Suratthani. Det är ö som är vida känd för sin vackra och varierade natur. Genom att hyra bil på Ko Samui kan du utforska alla sevärdheter på ett enkelt sätt. Vår biluthyrning på Ko Samui erbjuder personbilar, kombibilar och 4x4-bilar i olika klasser, från ekonomi- till premiumklass. Vi ser fram emot att få lämna över nycklarna till din hyrbil.

 
 • Samui Flygplats
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Må. - Sö.07:00 - 20:00
  Helgdag07:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Samui Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Må. - Sö.07:00 - 20:00
  Helgdag07:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Ko Samui gör din vistelse bättre

Ko Samui är landets näst största ö. Det räknas dock som ett paradis för de som älskar att snorkla, bada och ta del av den fantastiska naturen som omger öns alla småstäder. När du har en hyrbil i Ko Samui kan du nå öns alla sevärdheter på ett enkelt sätt. Vi på Sixt kan inte bara erbjuda ett brett sortiment med bilar, vi har även tillvalstjänster som du kan använda för att skräddarsy din bil. Om du reser hit med familjen kan det vara aktuellt att utrusta bilen med utökad försäkring, bilbarnstol och eventuellt även en navigator. Du kan även lägga till förare om du vill. Vi bjuder på obegränsade fria kilometer. Var vänlig och observera att vi bokar en bil utifrån den fordonskategori du väljer och inte den valda bilmodellen. Låt oss hjälpa dig hitta fram till öns alla paradisstränder för lite sol, bad och avkoppling.

Att hyra bil i Ko Samui går snabbt och lätt

Du kan köra från vårt kontor på den norra delen av ön hela vägen till den södra spetsen på cirka en timme. Du kommer dock att vilja ta din tid när du kör eftersom det finns flera spännande, vackra och intressanta sevärdheter att undersöka över hela ön. Ett tips är att besöka den hemliga Buddha-trädgården i Na Mueang. Vi hjälper dig gärna att hyra bil i Ko Samui som passar just din resa i Thailand. Välkommen in till kontoret!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service