Biluthyrning
Rayong
Fäll ihop
Thailand // Rayong
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Rayong: Sixt biluthyrning online-bokning

Rayong är perfekt för dig som söker lugna stränder och vacker natur. Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta till alla intressanta och populära sevärdheter i staden och dess omgivning. Hos vår biluthyrning i Rayong kan du hitta personbilar, kombibilar och 4x4, både i ekonomi- och premiumklass. Du kan enkelt hyra bil i Rayong via vår hemsida eller genom att ringa in till vårt kontor. Välj en passande hyrbil i Rayong från vår varierade fordonsflotta redan idag.

 
 • Rayong

  Sixt Biluthyrning
  Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27
  21140 Rayong

  Må. - Lö.08:30 - 17:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Utforska området alla sevärdheter med en hyrbil i Rayong, Thailand

Med hjälp av vår hemsida kan du inte bara boka en bil på ett enkelt sätt. Du kan även skräddarsy bilens försäkringspaket, utrusta den med olika val eller ange att du vill lägga till en extra förare. Vid längre bokningar som sträcker sig över flera dagar bjuder vi på obegränsade fria kilometer. Om du reser med familjen kan du med fördel välja en stor 4x4-bil, utrusta bilen med en bekväm bilbarnstol, lägga till passande försäkringsskydd och njuta av din vistelse i landet. Kom dock ihåg att vi bara bokar en bil från bilkategorin och inte specifika bilmodeller. Våra bilar och våra extratjänster är olika bland våra kontor i Thailand. Vi ser till att du kan hyra en bil i Rayong som täcker just dina behov.

Få ut mer av din genom vår biluthyrning i Rayong

Det finns mycket att se och göra i staden och området. Genom att hyra bil i Rayong kan du köra till Khao Laem Ya, nationalparken. Här finns det vackra stränder och du kan även ta en färja över till ön Koh Samet om du vill. Fortsätter du att köra österut från nationalparken kommer du till Laem Mae Phim Beach. Nära denna strand finns Sunthon Phu Monument Hall, ett intressant område med vackra statyer. Låt oss på Sixt hjälpa dig att hyra bil i Rayong som passar din vistelse perfekt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service