Biluthyrning
Udon Thani
Fäll ihop
Thailand // Udon Thani
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Udon Thani: Sixt biluthyrning online-bokning

När en hyrbil står högt på din prioriteringslista kan vi på Sixt biluthyrning i Udon Thani hjälpa till. Vi har mångårig erfarenhet av biluthyrning i Udon Thani och kan med hjälp av vår gedigna kompetens vägleda dig till att hitta rätt hyrbil under din resa i Thailand. När du kommer till oss på Sixt får du välja en bil ur någon av våra kategorier som innehåller alltifrån cabriolet, lyxbil och minibuss till 4x4 och ekonomi. Det ger dig ett varierat urval för att du alltid ska hitta något för dig när du väljer att hyra bil i Udon Thani.

 
 • Udon Thani Flygplats
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Udon Thani Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hyra bil i Udon Thani

När du bokar din bil inför resa har vårt uppdrag bara börjat. På vår biluthyrning i Udon Thani gör vi alltid vårt yttersta för att hitta en bra lösning åt våra kunder och därför kan du som vill hyra bil i Udon Thani välja till extratjänster som är specifikt anpassade för dig. Oavsett om du vill ha en extraförsäkring för ytterligare trygghet på vägarna eller en bilbarnstol till de yngsta resenärerna kan utrusta din hyrbil i Udon Thani med efterfrågad utrustning. Vi har inte möjlighet att garantera en speciell bilmodell, men när du väljer en kategori hos oss får du alltid en bil av hög kvalitet.

Maximera din resa med Sixt

För många resenärer är Thailand synonymt med sol och bad. Visst finns här underbara stränder, men du går miste om mycket om du endast håller till i solstolen. När du kommer till Udon Thani har du möjlighet åka till museet som omedelbart ger dig en bättre inblick i provinsens historia. Regionen är också känd för sina fina golfbanor som du enkelt kan ta dig till med en hyrbil i Udon Thani. Här finns också en av Thailands största orkidéodlingar som är ett annat populärt och lättillgängligt turistmål.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service