Biluthyrning
Brno
Fäll ihop
Tjeckien // Brno
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Brno: Sixt biluthyrning online-bokning

När du är på jakt efter ett smidigt och billigt sätt att transportera dig under din vistelse i Tjeckien är vi på Sixt biluthyrning i Brno ett bra alternativ. Vi kan tillmötesgå dina behov genom att ge dig tillgång i en hyrbil i Brno från ett stort urval av fordon. Eftersom vi har delat upp våra bilar i en rad olika kategorier, däribland cabriolet, lyxbil, minibuss, 4x4 och ekonomi, kan vi ge dig rätt service och vägledning. Det betyder att du som vill hyra bil i Brno får en bil för dina syften, oavsett om du reser i jobbet eller på semester.

 
 • Brno Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Letiste Brno-Turany 1
  627 00 Brno

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Brno Slatina

  Sixt Biluthyrning
  Turanka 115
  627 00 Brno

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Hyra bil i Brno

Vi på Sixt har alltid som målsättning att din resa ska underlättas tack vare vår biluthyrning i Brno. Därför vill vi erbjuda dig extratjänster som bidrar till att göra din resa lite enklare. När du vill vara säker på att du når fram till din destination utan problem ser vi till att du får en GPS installerad i din hyrbil i Brno. Du kan också lägga till en bilbarnstol liksom teckna kompletterande försäkringar för att känna maximal trygghet när du vill hyra bil i Brno.

Brno, en portal till anrika Tjeckien

Brno har nästan allt som huvudstaden Prag kan erbjuda, förutom drösvis av turister. Det gör staden till ett utmärkt alternativ för dig som vill njuta av billig mat och dryck samt avnjuta alla sevärdheter. I Brno hittar du exempelvis Spilberk-slottet som tidigare var bostad åt regionens makthavare. Med en bil kan du också ta dig utanför staden och bege dig till de berömda grottorna. De ligger bara 45 minuters bilväg bort och erbjuder en fascinerande vy. Dessutom kan du med lätthet ta dig till universitetsstaden Oulomouc med dess hektiska stadsliv. Vi på Sixt kan ge dig nycklarna till både en bil och en lyckad resa vid vår biluthyrning i Brno.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service