Biluthyrning
Mosnov
Fäll ihop
Tjeckien // Mosnov
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Mosnov: Sixt biluthyrning online-bokning

Hur ser din resa i Tjeckien ut? Oavsett om våra kunder reser i affärer eller nöjen kan vi erbjuda en passande bil i Mosnov. Detta är ett effektivt sätt att få luta sig tillbaka och njuta av en smidig resa. På vår Sixt biluthyrning i Mosnov finner du minibuss, cabriolet och 4x4. Här finns bilar från en omfattande fordonspark som passar alla typer av plånböcker. Finns en personbil för just din budget i klassen lyxbil eller ekonomi. Notera att vi inte alltid har alla bilar inne på kontoret, men att vi kommer att hitta ett alternativ som matchar dina önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa dig att välja bil på vår biluthyrning i Mosnov!

 
 • Ostrava Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Mosnov

På Sixt strävar vi ständigt efter hög kundnöjdhet och vi vet att behoven på en resa varierar. Därför kan vi till din hyrda bil i Mosnov erbjuda flera olika tilläggstjänster. Fråga vad vi har lokalt här i Tjeckien. Att hyra bil i Mosnov som familj med små barn kan skapa behovet av en bilbarnstol. Vi har också extra försäkring och sattelitnavigering vilket underlättar för alla som vistas i regionen för allra första gången. På Sixt har vi dessutom olika paket för förare under 25 år. Fråga oss vad vi kan erbjuda dig just på detta kontor!

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Mosnov

Att hyra bil i Mosnov ger möjligheten att hinna med att se mycket mer på kortare tid och det skänker en stor bekvämlighet på din resa. Din hyrbil i Mosnov tar dig smidigt in till stan och runt i området. Från vår biluthyrning i Mosnov kan vi se till att hitta ett fordon som är lämpligt för det du vill upptäcka under din vistelse i regionen.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service