Biluthyrning på Ostrava Flygplats

 

Mest populära bilarna i Ostrava Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ostrava Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Ostrava Flygplats

Adress

Mosnov 401, 742 51 Mosnov, Tjeckien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 16:30

Våra tjänster på Ostrava Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biluthyrning på Ostrava Flygplats vill hälsa dig varmt välkommen till vårt kontor. Här kan vi hjälpa dig att hitta en bil som underlättar din resa, oavsett vad du har för planer. Vi har erfarenhet av att assister kunder med vitt skilda behov och vi har ett brett utbud av bilar för alla tillfällen. Här hittar du kategorier som 4x4, ekonomi, lyxbil, minivan och sport. När du vill hyra bil vid Ostrava Flygplats står vi redo för att ge dig en bra hyrupplevelse under hela resan.
Hyra bil vid Ostrava Flygplats

Hyra bil vid Ostrava Flygplats

Med bara två mil till centrum till ligger flygplats Ostrava bra till för att påbörja din resa i området. Härifrån tar du dig enkelt in till staden med en hyrbil från Ostrava Flygplats. Om du har bokat en bil från oss på Sixt i förväg via telefon eller internet står den redo för upphämtning när du landar på OSR. Då har vi också sett till att utrusta den med önskade extratjänster, som GPS eller bilbarnstol. Vi kan också ordna en extraförsäkring för att du ska känna dig helt trygg när du väljer hyra bil vid Ostrava Flygplats. Vi har inte möjlighet att garantera en specifik bilmodell på beställning, men vi tar alltid dina önskemål i beaktande.
Tjeckien, mer än bara Prag

Tjeckien, mer än bara Prag

Ostrava är ett utmärkt exempel på allt som det tjeckiska samhället har att erbjuda. Medan de flesta väljer att åka till huvudstaden Prag har Ostrava gott om sevärdheter och attraktioner, med betydligt färre turister. Det gör Ostrava till en pärla för den som tycker om kultur och en lagom prisnivå för mat och dryck. Du kan också välja att utforska regionen Mähren-Schlesien som bjuder på vackra vyer och genuina byar. Vi på Sixt biluthyrning vid Ostrava Flygplats hjälper dig gärna att hitta rätt hyrbil för dina behov.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Ostrava Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Ostrava Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Ostrava Flygplats så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Ostrava Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Ostrava Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 4 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(4,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Vanliga frågor om hyrbilar på Ostrava Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Ostrava Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Ostrava Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Ostrava Flygplats

Visa mer