Biluthyrning i Ostrava

 

Mest populära bilarna i Ostrava

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ostrava-Svinov Centralstation, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ostrava

Att hyra bil i Ostrava

Att hyra bil i Ostrava

Reser du i jobb eller affärer? Oavsett hur just din resa ser ut kan vi på Sixt biluthyrning i Ostrava se till att din resa i Tjeckien blir så smidig som möjligt genom att erbjuda professionell service från vår biluthyrning i Ostrava. Välj bland bilar från en omfattande fordonspark där du finner 4x4, cabriolet och minibuss. Fråga vad vi kan erbjuda på vårt lokala kontor i klassen lyxbil eller ekonomi. Här finns alternativ på hyrbil i Ostrava för alla plånböcker och ändamål. Vi ser fram emot att guida dig genom ditt beslut så att du kan luta dig tillbaka och njuta av din vistelse här. På Sixt strävar vi efter så nöjda kunder som möjligt och vi vet att personliga önskemål kan se olika ut. Därför kan vi på vår biluthyrning i Ostrava erbjuda en rad tilläggstjänster. Att som familj hyra bil i Ostrava kan innebära att vara i behov av en bilbarnstol medan en försäkring alltid är lika skönt att ha. Ett kompisgäng kan vilja addera en extra förare eller ett specifikt paket för de under 25 år. Är det första gången i Tjeckien är det fördelaktigt med en sattelinavigering för att enkelt hitta till alla platser man vill besöka. Notera att vi inte alltid har varje bil inne, men att vi har flera närliggande alternativ som passar lika bra för ditt ändamål. Fråga oss på vårt lokala Sixt kontor!
Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Ostrava

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Ostrava

Att hyra bil i Ostrava gör att våra kunder vår smidig tillgång till allt som finns att se i landets tredje största stad. Här finns en rikt utbud av museer, parker och andra sevärdheter. Detta är en urban metropol med en gedigen historia som ger mycket att se. Ta bilen mellan olika attraktioner för att sedan avnjuta en välsmakande måltid på någon av alla restauranger.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ostrava

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ostrava?
För att hyra en bil hos SIXT på Ostrava så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ostrava.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ostrava?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ostrava. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 20 omdömen
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)
Vägen till Sixt
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ostrava

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ostrava?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ostrava?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ostrava?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ostrava

Visa mer