Biluthyrning
Ostrava
Fäll ihop
Tjeckien // Ostrava
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Ostrava: Sixt biluthyrning online-bokning

Reser du i jobb eller affärer? Oavsett hur just din resa ser ut kan vi på Sixt biluthyrning i Ostrava se till att din resa i Tjeckien blir så smidig som möjligt genom att erbjuda professionell service från vår biluthyrning i Ostrava. Välj bland bilar från en omfattande fordonspark där du finner 4x4, cabriolet och minibuss. Fråga vad vi kan erbjuda på vårt lokala kontor i klassen lyxbil eller ekonomi. Här finns alternativ på hyrbil i Ostrava för alla plånböcker och ändamål. Vi ser fram emot att guida dig genom ditt beslut så att du kan luta dig tillbaka och njuta av din vistelse här.

 
 • Ostrava Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Må. - Fr.08:00 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

 • Ostrava-Svinov Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Peterkova 1
  721 00 Ostrava

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Ostrava

På Sixt strävar vi efter så nöjda kunder som möjligt och vi vet att personliga önskemål kan se olika ut. Därför kan vi på vår biluthyrning i Ostrava erbjuda en rad tilläggstjänster. Att som familj hyra bil i Ostrava kan innebära att vara i behov av en bilbarnstol medan en försäkring alltid är lika skönt att ha. Ett kompisgäng kan vilja addera en extra förare eller ett specifikt paket för de under 25 år. Är det första gången i Tjeckien är det fördelaktigt med en sattelinavigering för att enkelt hitta till alla platser man vill besöka. Notera att vi inte alltid har varje bil inne, men att vi har flera närliggande alternativ som passar lika bra för ditt ändamål. Fråga oss på vårt lokala Sixt kontor!

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil i Ostrava

Att hyra bil i Ostrava gör att våra kunder vår smidig tillgång till allt som finns att se i landets tredje största stad. Här finns en rikt utbud av museer, parker och andra sevärdheter. Detta är en urban metropol med en gedigen historia som ger mycket att se. Ta bilen mellan olika attraktioner för att sedan avnjuta en välsmakande måltid på någon av alla restauranger.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service