Biluthyrning
Adana
Fäll ihop
Turkiet // Adana
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Adana: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt erbjuder en omfattande och prisvänlig hyrbilsflotta vid Biluthyrning Adana i Turkiet. Här kan du välja bland förstklassiga hyrbilar i kategorierna lyxbil, cabriolet, 4x4, minibuss och ekonomi. Med en hyrbil i Adana kan du, vare sig du reser i affärer, i mindre grupp eller turistar med familjen få en smidig, enkel och bekväm vistelse i Adana med omnejd.

 
 • Adana Flygplats
  Domestic Arrival Hall
  01100 Adana

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Adana Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Domestic Arrival Hall
  01100 Adana

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Att hyra bil i Adana

Sixt målsättning är att du som kund ska bli fullständigt nöjd när du ska hyra bil i Adana och du kan känna dig trygg i vetskapen om att det finns ett fordon som matchar dina och dina medresenärers behov. Till ditt fordonsval har du också, beroende på vilket hyrbilskontor du vänder dig till möjlighet att lägga till populära och bekväma tilläggstjänster som satellitnavigering som hjälper dig att hitta till alla dina destinationer, obegränsad körsträcka, hyrbilspaket för dig under 25, försäkring, extra förare samt barnstolar för de yngstas trygghet. Det är bra om du själv kontrollerar vad som gäller för den plats du befinner dig på eller ska resa till. Var vänlig och notera att ditt Sixtkontor inte har någon möjlighet att garantera dig som hyrestagare en särskild bilmodell utan endast kan utlova en kategori av hyrbilar.

Upplevelser och sevärdheter med en hyrbil i Adana

När du befinner dig i Adana bör du investera i ett besök i Turkiets största och mycket storslagna moské Adana Merkez Camii. När du väljer att hyra bil i Adana kan du utforska platser som ligger i och utanför staden och göra spännande dagsutflykter till dessa. Endast en kort bilresa bort hittar du exempelvis slottsruinen Anvarza Ruins som ligger på ett berg och bjuder på en fascinerande utsikt, den enorma borgen Yilankale som ligger på en kulle och har en lång historia och Yumurtalik Beach med sitt frestande blåa vatten och kringliggande slottsruiner. Med en hyrbil från Biluthyrning Adana kommer du att kunna vidga dina vyer eftersom du hinner uppleva så mycket mer på kortare tid!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service