Biluthyrning
Trabzon
Fäll ihop
Turkiet // Trabzon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Trabzon: Sixt biluthyrning online-bokning

Trabzon grundades en gång i tiden av de antika grekerna. Staden har därefter tillhört alla möjliga riken innan det slutligen blev en del av Turkiet. Vill du utforska denna spännande plats kan du med fördel hyra en bil i Trabzon hos oss på Sixt. Vi tillhandahåller flera bilkategorier i form av personbilar, kombibilar och minibussar. Genom att hyra en bil på Trabzon flygplats kan du hämta ut den direkt och snabbt bege dig till din slutdestination. Använd hemsidan för att se vilka bilar som finns tillgängliga. Vi tillhandahåller både lyxbilar och lite mer praktiska bilar som passar allas ekonomi.

 
 • Trabzon Flygplats
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Må. - Sö.07:00 - 02:00
  Helgdag07:00 - 02:00
  Boka på detta kontoret

 • Trabzon Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Må. - Sö.07:00 - 02:00
  Helgdag07:00 - 02:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Trabzon gör det enkelt att utforska kusten

Denna kuststad var en gång en mycket viktig del av den välkända handelsvägen Silk road. Här finns otaliga hemligheter och sevärdheter att upptäcka, speciellt genom att hyra en bil i Trabzon. Då kan du även bege dig till sevärdheterna utanför stadens kärna. Lägg till GPS, bilbarnstol eller någon annan passande extratjänst när du bokar din hyrbil i Trabzon online. Notera att vi inte bokar specifika bilmodeller utan endast kan säkerställa att du får en likvärdig bil från den bokade kategorin. Däremot kan du alltid räkna med att din hyrbil från Trabzon utrustas med dina valda extratjänster.

En region som är väl värd att upptäcka

Det är inte den härliga kuststaden som är den mest spektakulära sevärdheten här. Cirka en timme söder om vår biluthyrning i Trabzon hittar du ett unikt kloster. Detta kloster, som kallas för klostret vid Sumela, är byggt högt uppe på en ravin. Både bilresan och vägen upp till klostret bjuder på fantastiska vyer. Det är även värt att köra längs med kusten. Kör du tillräckligt länge västerut kommer du till badorten Sinop. Under resans gång kommer du att upptäcka många charmiga kuststäder i Turkiet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service