Biluthyrning
Heidelberg
Fäll ihop
Tyskland // Heidelberg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Heidelberg: Sixt biluthyrning online-bokning

Äntligen anlänt till Heidelberg i den nordvästra delen av delstaten Baden-Württemberg i Tyskland? Att boka en hyrbil som du hämtar upp direkt efter ankomst till staden är både enkelt och prisvärt. Vårt uthyrningskontor är centralt beläget och härifrån har du nära till stadens många sevärdheter.

 
 • Heidelberg
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Heidelberg

  Sixt Biluthyrning
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Heidelberg

Här på Sixt biluthyrning Heidelberg finns olika tillgängliga bilmodeller att välja bland. Som kund får du många alternativ när du väljer att hyra bil i Heidelberg. Färdas enkelt och bekvämt i en 4x4, cabriolet eller minibuss. Här erbjuder vi allt från bilar i ekonomi klass men det är även möjligt att välja att fortsätta din färd i en lyxbil. Dessutom kan du även göra flera olika typer av tillval på vår biluthyrning i Heidelberg. Tillvalen är framtagna för att anpassa din resa utifrån dina körbehov. Är du osäker över vilken typ av bil som du ska boka? Hör av dig till oss så hjälper vi dig

Biluthyrning Heidelberg tar dig snabbt ut på vägarna

Här på Sixt ser vi naturligtvis till att du som är resenär i Tyskland snabbt kan påbörja din resa i landet. Heidelbergs slottsruin och gamla stan hör till stadens mest kända sevärdheter. Eller varför inte göra en tur till Carl Theodor Old Bridge eller uppleva bergsbanan Konigstuhl Funicular? I staden finns något för alla att uppleva. Med en egen hyrbil från Sixt har då även stora möjligheter att ta del av de natursköna omgivningarna. Det är med andra ord ett riktigt smart val att hyra bil i Heidelberg. Besök vår webb för att hyra bil i Heidelberg. Då du bokar en hyrbil i Heidelberg kan du alltid hitta en bilmodell fordonsmodell anpassad utifrån din krav på bekvämlighet. Du får alltid stor möjlighet att upptäcka allt som regionen erbjuder med en hyrbil från Heidelberg.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service