Biluthyrning
USA
Fäll ihop
USA
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil USA Sixt Biluthyrning

På Sixt är vi stolta över att kunna erbjuda biluthyrning i USA. Oavsett om det är en kortare affärsresa eller långsemster med familjen som tar dig hit är det en god idé att hyra bil i USA. Amerikas förenta stater är på många sätt bilkörningens förlovade land, och med Sixt täta nät av uthyrningskontor och fordonsflotta där du kan finna all möjliga typer av hyrbilar hjälper vi dig gärna med att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att du ska få en oförglömlig resa. Att hyra bil i USA hos oss går snabbt, enkelt och smidigt.

Sixt biluthyrning i USA

Vi erbjuder stora herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner, robusta 4x4 och naturligtvis ett urval av cabrioleter och sportbilar för dig som vill skämma bort dig själv under din vistelse i Staterna. Vid du dessutom lägga till det lilla extra till din hyrbil i USA, erbjuder vi också ett attraktivt utbud av extratjänster. Planerar du att köra längre sträckor kan det till exempel vara idé att lägga till en extra förare, eller vårt alternativ obegränsad körsträcka. Vill du försäkra dig om att hitta rätt är en hyrbil med satellitnavigering ett bra alternativ.

Körregler i USA

Även om de olika deltstaterna har egna trafikregler är de viktigaste sig lika i hela landet. Vägskyltarna skiljer sig från de som finns i Europa, men är oftast lätta att förstå. Några skyltord som är bra att känna till är: Pass, som betyder köra om, No passsing zone, vilket betyder omkörningsförbud, Yield, som innebär lämna företräde, samt Detour, som är en omledning av trafiken. Tänk på att hastighetsgränser är angivna i miles per hour i stället för km/h.

Vad man kan se med hyrbil i USA

Eftersom USA är ett land som sträcker sig över en stor del av den nordamerikanska kontinenten är antalet sevärdheter näst intill oändligt. Den som valt att hyra bil i USA, har chansen att uppleva mytomspunna körsträckor som State Route 1, längs stillahavskusten i Kaliforninen, och Route 66 från Chicago tvärs genom landet till Santa Monica i Kalifornien.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service