Biluthyrning
Buenos Aires Flygplats Ezeiza
Fäll ihop
Argentina // Buenos Aires // Buenos Aires Ezezia Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Buenos Aires Ezezia Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Autopista Tte Gral.
  B1802EZE Buenos Aires AR +54-1152187611
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: EZE
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00
 
 Dygnet runt återlämning

Söker du en prisvärd och förstklassig hyrbil vid Buenos Aires Ezeiza Flygplats? Välkommen till Sixt biluthyrning. Vi erbjuder ett brett utbud av hyrbilar i premiumklass och hjälper dig gärna att hitta ett passande fordon för just din resa i Argentina. Hos oss kan du välja bland fordonskategorierna person- och kombibilar, 4x4, samt lastbilar. Du kan också välja bland ett brett utbud av tilläggstjänster som exempelvis GPS, bilbarnstol, obegränsad körsträcka och extra förare. Vänligen notera att vi inte kan garantera tillgängligheten på en specifik bilmodell, men att det går bra att reservera önskad fordonskategori. När du vill hyra bil på Buenos Aires Ezeiza Flygplats kan du enkelt genomföra din bokning via vår hemsida eller slå oss en signal så hjälper vi dig via telefon.

Välkommen till Sixt biluthyrning på Buenos Aires Ezeiza Flygplats

Buenos Aires Ezeiza Flygplats kallas också för Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, och förkortas EZE. Flygplatsen ligger 22 kilometer sydväst om Buenos Aires och är förbunden med staden via motorvägen Autopista Teniente General Pablo Riccheri, även känd som Autopista A002. Sixt har en så kallad Meet & Greet Service på flygplatsen, vilket innebär att vi möter dig direkt i ankomsthallen för att överlämna nycklarna till din hyrbil. Genom att hyra bil på Buenos Aires flygplats Ezeiza kommer du snabbt igång med din resa vidare ut i landet.

Se och upplev det riktiga Buenos Aires med din hyrbil

Buenos Aires är den överlägset största staden i Argentina, och att se allt som staden har att erbjuda tar månader, om inte år. Att hyra bil på Buenos Aires Ezeiza Flygplats ger dig åtminstone en chans att skrapa på ytan och uppleva de mest berömda sevärdheterna. En märklig och lite udda sevärdhet är kyrkogården Recoleta, där Buenos Aires familjer har tävlat om vem som har de mest storslagna familjegravarna. Här kan du även besöka den näst intill helgonförklarade presidenthustrun Evita Peróns grav. Missa inte heller presidentpalatset Casa Rosada, där Evita Perón en gång levde och verkade. För dig som längtar efter sol och bad är en utflykt till badorten Mar del Plata att rekommendera.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Buenos Aires Flygplats Ezeiza EZE Autopista Tte Gral. B1802EZE Buenos Aires -34.812060, -58.542604 +54-1152187611

Sixtkontoret Buenos Aires Flygplats Ezeiza EZE

Autopista Tte Gral.
B1802EZE Buenos Aires
 
Tel. +54-1152187611

Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna. Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Lastbil
 • Dygnet runt återlämning

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service