Biluthyrning på London Battersea/Vauxhall

 

Mest populära bilarna i London Battersea/Vauxhall

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från London Battersea/Vauxhall, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret London Battersea/Vauxhall

Adress

275 Queenstown Road, SW8 3NP London, Storbritannien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 18:00
lör - sön
08:00 - 16:00
Helgdagar
08:00 - 16:00

Våra tjänster på London Battersea/Vauxhall

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Välkommen till Sixt biluthyrning i London Battersea Vauxhall. Vi erbjuder flera bilgrupper från vårt kontor i huvudstadens södra del. Fordonsflottan består av både lyxbilar som cabriolet och sportbil samt minibussar, 4x4-bilar, kombibilar och personbilar för den som har sin ekonomi i åtanke. Du kan hyra bil från London Battersea Vauxhall som passar alla typer av vistelser och storlek på plånböcker.
Få ut mesta möjliga av din resa i Storbritannien med en hyrbil från Sixt

Få ut mesta möjliga av din resa i Storbritannien med en hyrbil från Sixt

London är en av de största och mest välbesökta huvudstäderna i världen. Det är lätt att förstå varför, här finns verkligen något för alla. Vare sig du gillar kultur, mat, fotboll eller bara vill kunna shoppa bland alla butiker så kommer du att hitta något du tycker om här. Genom att hyra bil i London Battersea Vauxhall blir det enklare att ta sig fram mellan destinationerna. Låt oss på Sixt hjälpa dig med din vistelse i Storbritanniens huvudstad. Med en hyrbil från London Battersea Vauxhall kan du både utforska London och köra vidare till andra sevärdheter i närområdet. Du kan välja bland våra tillvalstjänster, som exempelvis bättre försäkring, bilbarnstol eller GPS-navigator. Just GPS:en är uppskattad bland Londons besökare, speciellt med tanke på att Englands vänstertrafik kan göra det svårt att ha koll på vart du ska köra. Gör det enklare för dig själv genom att lägga till passande tillvalstjänster till din hyrbil från London Battersea Vauxhall via vår hemsida. När du ska hyra bil i London Battersea Vauxhall bör du även komma ihåg att vi endast bokar en bil från ditt val av bilgrupp och att inte kan garantera specifika bilmodeller. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till den spännande staden London!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på London Battersea/Vauxhall

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på London Battersea/Vauxhall?
För att hyra en bil hos SIXT på London Battersea/Vauxhall så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i London Battersea/Vauxhall.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på London Battersea/Vauxhall?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 1087 omdömen
Vägen till Sixt
(4,6)
Överlämningen av bilen
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar på London Battersea/Vauxhall

Kan jag boka en bil för en längre tid på London Battersea/Vauxhall?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på London Battersea/Vauxhall?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?