Biluthyrning
Bangkok Suvarnabhumi Flygplats
Fäll ihop
Thailand // Bangkok // Bangkok Suvarnabhumi Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Bangkok Suvarnabhumi Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: 99, Bangna-Trad Rd., KM 15
  10540 Samut Prakan TH +66-869094422
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: BKK
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats i det soliga och vackra Thailand. Hos oss kan du hyra allt från sportbilar och cabrioleter till personbilar, 4x4-bilar, kombibilar och lastbilar. På vår hemsida bokar du snabbt och lätt en bil. Vi reserverar gärna ett fordon från vald kategori men kan tyvärr inte garantera specifika bilmodeller. Genom att hyra din bil online kan du även göra olika smarta tillval som exempelvis GPS och extra bilbarnstol. Oavsett om du besöker Thailand på jobbresa eller med familjen kan vi hjälpa dig att finna ett passande transportmedel. Att hyra bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats gör det lättare att utforska och upptäcka landet. Välkommen till Thailand!

Flera fördelar med att hyra bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats

Flygplatsen, även känd som New Bangkok International Airport (BKK), ligger belägen på den östra sidan av huvudstaden. Det tar cirka en timme att köra från flygplatsen in till stadens centrum. Bangkok bjuder på många fina platser som du enkelt upptäcker genom att hyra en bil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats. Kör till Wat Arun för att beskåda det vackra templet eller ta dig till Lumphiniparken för en promenad i naturen. För shopping kan du med en hyrbil från Bangkok Suvarnabhumi Flygplats ta dig till det gigantiska köpcentret Central World.

Från Bangkok till de vackra stränderna

Thailand är naturligtvis även känt för sin vackra natur och framförallt de vackra stränderna. Genom att hyra bil vid Bangkok Suvarnabhumi Flygplats kan du ta dig till Cha Am, en liten stad med flera vackra stränder och härliga gator att upptäcka. För en mer fartfylld vistelse kan ett besök till kuststaden Pattaya rekommenderas, även här kan du njuta av kilometerlånga stränder. Från vår biluthyrning på Bangkok Suvarnabhumi Flygplats tar du dig snabbt runt i regionen. Vi på Sixt hälsar dig välkommen till Thailand.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Bangkok Suvarnabhumi Flygplats BKK 99, Bangna-Trad Rd., KM 15 10540 Samut Prakan 13.692691, 100.750637 +66-869094422

Sixtkontoret Bangkok Suvarnabhumi Flygplats BKK

99, Bangna-Trad Rd., KM 15
10540 Samut Prakan
 
Tel. +66-869094422

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service