Biluthyrning på Johannesburg Sandton

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Johannesburg Sandton

Adress

348 Jan Smuts Ave CMH Nissan Sandton, 2196 Johannesburg, Sydafrika
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 18:00
lör - sön
08:00 - 13:00
Helgdagar
08:00 - 13:00

Våra tjänster på Johannesburg Sandton

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Johannesburg är en av de mest populära destinationerna i Sydafrika. Hit kommer det mängder av turister som är nyfikna på vad landet har att erbjuda när det kommer till mat, nöjen och intressanta sevärdheter. Vi på Sixt tillhandahåller bilar som passar alla typer av resor, från sol- och badresor till äventyr ute på landsbygden. Låt oss hjälpa dig med en passande hyrbil i Johannesburg Sandton. Vårt kontor ligger i Sandton, vid den norra delen av området Sandown.
Utforska storstaden med en hyrbil från Johannesburg Sandton

Utforska storstaden med en hyrbil från Johannesburg Sandton

Vi på Sixt har bilar som klarar av det mesta. Genom att hyra bil från Johannesburg Sandton förenklar du din vistelse i staden. Våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar kan ta dig från den ena sevärdheten till den andra på ett smidigt sätt. Kom bara ihåg att vi endast reserverar en bil från kategorin. Om ni är en stor grupp som reser tillsammans kan ni med fördel välja att hyra bil från Johannesburg Sandton i form av våra stora minibussar. Har ni barn med er? Välj då att utrusta er hyrbil från Johannesburg Sandton med en eller flera bilbarnstolar så att barnen sitter säkert och bekvämt. Vi har flera tillvalstjänster som du kan välja mellan när du bokar din bil i Johannesburg. Du kan lägga till fler skydd till bilens försäkring, lägga till extra förare eller ange att du vill ha en navigator för att få hjälp att hitta fram. När du ska hyra bil från Johannesburg Sandton bör föraren vara minst 23 år gammal och ha två års körkortsinnehav.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Johannesburg Sandton

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Johannesburg Sandton.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Johannesburg Sandton?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Johannesburg Sandton?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Johannesburg Sandton genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Johannesburg Sandton

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Johannesburg Sandton?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?