Biluthyrning på Pretoria Hatfield

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Pretoria Hatfield kontoret

Adress

1017 Stanza Bopape Street, 0028 Pretoria, Sydafrika
Mer information

Kontorstider

mån - fre
07:00 - 18:00
lör - sön
08:00 - 13:00
Helgdagar
08:00 - 13:00

Våra tjänster hos Pretoria Hatfield

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Pretoria är en vacker stad med mycket att se och göra. För att du ska hinna med så mycket som möjligt under din resa i landet kan vi varmt rekommendera en hyrbil från oss på Sixt. Genom att hyra bil i Pretoria kan du inte bara köra längre sträckor, det blir också smidigare att lägga upp resan eftersom du kan åka när och vart du vill. Vår biluthyrning i Pretoria ligger endast 45 minuter från Johannesburg, dit du definitivt bör göra ett besök. Detta underbara land med sina varierade städer är som gjorda för en roadtrip! Se till att köra bekvämt genom att hyra bil i Pretoria från Sixt.
Välj bland flera passande biltyper hos oss på Sixt

Välj bland flera passande biltyper hos oss på Sixt

En hyrbil i Pretoria öppnar upp till fler resmöjligheter. Helt plötsligt verkar landet inte riktigt lika stort, du kan köra längre sträckor eftersom vägarna i landet faktiskt är i ett väldigt bra skick. Det enda som till en början kan kännas lite främmande är vänstertrafiken, men den vänjer du dig snabbt vid. När du genomför din bokning av hyrbil i Pretoria på vår hemsida, ser du direkt vilka fordonskategorier som finns tillgängliga under din vistelse. Vårt kontor tillhandahåller person- och kombibilar samt premiumklassade 4x4-fordon. Varför inte göra bilen ännu mer bekväm? Lägg exempelvis till en navigator så slipper du bekymra dig för att köra vilse. När du ska hyra bil i Pretoria från oss på Sixt ingår en försäkring från tredje part, men det går också att utöka bilens försäkringar om du vill. Boka redan idag via nätet så är du garanterad en bil från den önskade kategorin när du väl anländer. Vi reserverar dock inga specifika bilmodeller. Lycka till med planeringen inför din resa i Pretoria!
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Pretoria Hatfield
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Pretoria Hatfield.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Pretoria Hatfield?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Pretoria Hatfield?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Pretoria Hatfield genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor
Vanliga frågor om hyrbilar på Pretoria Hatfield
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Pretoria Hatfield?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?